maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vilma ja Jani

Moi!
Lupasin siis joskus kauan aikaa sitten kirjottaa Vilmasta ja Janista. Kirjotan jotain mitä ite tiedän ja sitten mun omia ajatuksia heistä.
Okei, eli ne molemmat on ollu sarjassa ihan alusta asti. Jani oli ykköskaudelta asti ihastunut Vilmaan mutta he  alkoivat seurustella vasta kolmoskaudella. Ykköskaudella Vilma oli ihastunut silloiseen tanssinopettajaansa Ilariin, mutta Ilarilla olikin avovaimo.
 Kakkoskaudella Vilma kärsi syömishäiriöstä, en kuitenkaan ihan varmasti muista niitä tapahtumia. Vilma osallistui Up dance tanssikisaan ja Jani oli vahvasti hänen kannustusjoukoissaan. Ennen Vilman esitystä he suutelivat ekan kerran siitä heidän seurustelunsa taisi alkaa:) Tanssiesityksessä Vilman jalka petti ja sen kevään vika jakso päättyikin siihen, kun Vilma vietiin ambulanssilla sairaalaan.
Vilma joutui pyörätuoliin ja lääkärit sanoivat että Vilma ei voi enää koskaan tanssia. Vilma kuitenkin parantui, ja pystyi taas tanssimaan. Jani auttoi Vilmaa koko ajan ja oli hänen tukenaan. Sitten Vilma tulikin raskaaksi ja kevään viimeisessä jaksossa he saivat poikavauvan:)
Joo, tässä olikin paljon enemmän Vilmasta kuin Janista, mutta koska Vilma on mun lempihahmo, niin ehkä ne asiat on jääny paremmin mieleen:)
Sitten vielä vähän mun omia ajatuksia.
Mun mielestä ne on up:n paras pari enkä haluu et ne eroo ikinä<3
Ens kerralla sitten jostain muusta/muista henkilöistä. :)
<3: SohviNetta<3

1 kommentti:

  1. Oon hirvee up fani mut ei haittaa et kaikkia juttuja ei ollutkaan kuitenkin olisit voinut laittaa viellä että kun Vilma parantui ne kaks meni saareen ja siellä Vilma tuli raskaaks ja et poikavauvan nimi oli Väinö ja et samana päivänä ku Väinö synty vilman isoisä kuoli auto onnettomuudessa

    VastaaPoista