lauantai 8. helmikuuta 2014

Paljon muuttuneita hahmoja

Heips!
Uudessa Päivässä moni henkilö on muuttunut paljon. Osa hyvällä, osa huonolla tavalla. Tässä muutamia, jotka ovat muuttuneet minun mielestäni paljon:

Vilma Haavisto. Vilma on muuttunut minun mielestäni huonoon suuntaan. Niin ihanasta hahmosta on tullut koko ajan valittava ja ärsyttävä hahmo. Vilma on aikuistunut, mutta käyttäytyisi sitten niinkuin aikuinen! Välillä Vilma on ihana, niinkuin ennen, mutta toisinaan ihan sairaan ärsyttävä! Mietin vaan, että onko Karri sittenkään Se Oikea, kun siitä asti kun ne on ollu yhessä, Vilmasta on tullu tosi ilkee kaikille muille. Pitääkö muun elämän olla niin vaikeaa, että voi olla onnellinen? Tai ehkä rakkauden eteen pitää sitten kärsiä.

Osku Haavisto. Osku on muuttunut myös huonoon suuntaan. Okei, se on kasvanu, mutta 14-vuotiaan ei välttämättä tarvii olla semmonen 'huligaani'. Siitä on tullu ihan kovis. Ja harmittaa että se ei oo enää Marian kaveri. Toisaalta Osku on hellyyttävä. Eihän se oikeesti oo sellanen kovis, vaa se joutuu esittämään, että ne entiset kiusaajat hyväksyy sen. Et ei Oskulla helppoo oo.

Karri Palomäki. Karri on muuttunut sekä hyvään että huonoon suuntaan. Hän on aikuistunut, mikä toisaalta hyvä asia, Karri on järkevämpi. Mutta kaipaan sitä vähän hullua Karria, joka oli aina niin hauska:D Onneks sekään puoli Karrista ei oo kokonaan hävinny:)

Krista Kortelainen: Hyvää ja huonoa. Ensinnäkin Kristan ulkonäkö on muuttunu aikuisempaan suuntaan. Tykkäsin kovasti sen vanhasta tyylistä, varsinkin hiuksista<3 On tuo uusi tyylikin ihan kiva, mutta vanha oli kivempi. Krista on myös ennen ollut enemmän bilettäjä, jota ei hirveästi koulu kiinnosta, mutta nythän Krista on tosi sivistynyt. Mutta tämä minua vähän harmittaa: Krista ei enää tanssi! Hän on niin lahjakas tanssija!

Siinä vähän tilitystä:D

<3: SohviNetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti