lauantai 8. helmikuuta 2014

pitkästä aikaa täällä...

Moi!
 En oo kirjottanu pikään, pitkään aikaan, viimesin kirjotus taitaa olla loppukesältä...huh huh! Nyt yritän aina välillä kirjotella, mut aika saattaa rajottaa aika paljon.

Mutta Uudessa Päivässä on tapahtunu vaikka mitä! On tullu uusia hahmoja, ja osa vanhoista hahmoista on muuttunu ihan älyttömästi! Mun lempihahmotkaan ei oo todellakaan pysyny samana kun kesällä. Voisin jossain vaiheessa tehän uuden top-20-listan parhaista hahmoista.

Haaviston perheessä on tapahtunut viime syksynä ja nyt talvella aika radikaaleja muutoksia:
Ensio kuoli auto-onnettomuudessa. Aino ajautui peliriippuvuuteen, mutta onneksi kertoi Elinalle ja asia on nyt kunnossa. Asko ja Minna erosivat. Asko rakastui Lottaan, joka muutti Haavistoon. Vähän ajan päästä Asko jätti Lotan ja Asko ja Minna palasivat yhteen. Elina ja Niklas erosivat, ja palasivat yhteen. Vilma ja Jani elivät lapsiperheen arkea, ja heidän pojastaan tuli nimeltään Väinö Ensio Haavisto. Vilma ja Jani menivät kihloihin ja naimisiin, mutta heidän häissään Vilma jätti Janin ja lähti Karrin mukaan. Nyt heillä on suuri huoltajuus kiista. Tuija aloitti lukion. Hän seurustelee yhä Jimin kanssa vaikka suhde onkin ollut myrskyisä. Osku ajautui huonoille teille ja menetti ystävänsä Marian.

Marikan ja Teron elämää on mullistanut epäonnistunut adoptiohanke ja Teron poika Roni. Pian selviää, tulevatko Marika ja Roni toimeen keskenään. Ronilta löytyy halukkuutta yrittää mutta entä Marika?

Uusia hahmoja on tullut aika paljon: Iris, Veeti, Anni, Roni(lukiolaisia), Jaana(Tomin äiti)
Petra lähti:(
Tää oli tässä tällä kertaa.Voi olla, että kirjotan nyt lähiaikoina tiiviisti ja sitten innostus lopahtaa, mutta jos mulla vaan on aikaa niin kirjottelen. Jos teillä on jotain toiveita, nii kommenttia vaan tulemaan:)

<3: SohviNetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti